У Зеленського назвали єдиний спосіб завершити війну (відео)

Подоляк наголосив, що вторгнення має завершитися поразкою РФ.

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк назвав найреалістичніший сценарій закінчення війни, підло розв'язаної Росією 24 лютого 2022 року.

В ефірі 1+1 він нагадав, яким бачать у НАТО та в Україні розвиток війни. Йдеться про три складові:

  • Захід має надати Україні ті інструменти, які потрібні для певного етапу ведення війни, та розв'язати логістичні питання;
  • ця війна може закінчитися лише поразкою Росії насамперед на полі бою з виходом на кордони 1991 року;
  • ніхто не сумнівається, що Україна готова дійти до єдиного фіналу - вихід на кордони 1991 року з наступними юридичними наслідками для РФ.

"Єдиний спосіб закінчити війну - вихід ЗСУ на кордони 1991 року", - підсумували у Зеленського.

Прогнози щодо завершення війни в Україні

І представники української влади, й західні партнери дедалі частіше заявляють про те, що за умов вчасних поставок необхідного озброєння Україна зможе вже у 2023 році перемогти у повномасштабній війні з Росією.

Очільник ГУР при Міноборони Кирило Буданов заявляв, що бойові дії на території України повинні закінчитися в кінці весни - до літа 2023 року

Зеленський під час прес-конференції у річницю повномасштабного вторгнення висловив переконання, що Україна здатна перемогти вже у 2023 році.

Своєю чергою, американський генерал Бен Годжес заявляв, що у разі, якщо ЗСУ отримають від країн-партнерів необхідну зброю, Крим можна буде звільнити від окупантів до кінця літа.

Вас також можуть зацікавити новини: