У Зеленського радять росіянам розпочати масштабний організований відступ

Як наголосив радник керівника ОП, це єдина добра стратегія для російських військ зараз.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк рекомендує російським окупантам розпочати масштабний організований відступ з українських територій на усіх напрямках.

Про це Подоляк повідомив у мікроблозі Twitter.

"Єдина добра стратегія для російських військ зараз – масштабний організований відступ. На всіх напрямках. Рекомендую", - заявив Подоляк.

Війна в Україні: актуальні дані

Російські війська не полишають намірів захопити Донбас. Українські захисники успішно відбили атаки ворога у районах населених пунктів Долина, Соледар, Новобахмутівка, Кодема, Зайцеве, Авдіївка, Мар’їнка та Любомирівка.

Через збільшення обстрілів з боку Росії Україна посилює оборону кордонів Сумської та Чернігівської областей для недопущення повторного наступу з РФ.

29 серпня українське військове командування офіційно заявило про початок контрнаступу на півдні. Швидких результатів досягти не вдасться, адже її метою насамперед є знищення логістичних вузлів окупантів, пошуки "больових точок" РФ. Це, на думку аналітиків з Інституту вивчення війни, руйнує потенціал російського угрупування і перешкоджає проведенню запланованого Кремлем "референдуму".

Водночас президент Володимир Зеленський натякнув, що контрнаступ стосується не одного, а багатьох напрямків.

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ ліквідували вже понад 50 тисяч окупантів і тисячі одиниць ворожої техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: