У Зеленського відреагували на заяви РФ про початок масштабного наступу ЗСУ

За його словами, Росія відбиває наступ, якого ще немає.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву РФ про початок "великомасштабного наступу" ЗСУ.

Він написав у Twitter, що такі висловлювання є фейками, які країна-агресорка розповсюджує у своєму віртуальному метавсесвіті.

"Москва вже активно бере участь у відбитті... глобального наступу, якого "ще немає". Мільйонна армія росіян активно відбиває атаки, знищуючи тисячі танків, сотні HIMARS та ескадрильї F-16. Битва триває, одним словом", - написав радник голови ОП.

За словами Подоляка, Україна уважно спостерігає за цим "епічним двобоєм", хоча і з певним подивом. Він порадив українцям стежити виключно за офіційними новинами з України, якщо вони хочуть знати правду.

Заяви про початок контрнаступу

Сьогодні Міноборони РФ заявило, що вранці 4 червня ЗСУ почали контрнаступ на п'яти ділянках фронту на "Південно-Донецькому напрямку". Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) підтримав ці фантазії.

У відповідь СтратКом ЗСУ попередив, що ворог придумав нову інформаційно-психологічну атаку (ІПСО) для деморалізації українців, створивши картину невдалого контрнаступу.

У Генштабі Збройних сил України також спростували заяви російського Міноборони про початок великого контрнаступу українських захисників.

Вас також можуть зацікавити новини: