Удар по 'очах' та літаючим вбивцям: ЗСУ розгромили окупантів на півдні

На півдні ЗСУ досягли чергових успіхів. 

Як повідомляє оперативне командування "Південь", наразі ворог продовжує повітряну розвідку, але підрозділи Сил оборони влучно збивають безпілотних шпигунів. Такий "Орлан-10" знищено в районі Давидового Броду на Херсонщині.

Крім того, знищено п’ять броньованих автівок та комплекс відеоспостереження "Муром -М", який добряче допомагав загарбникам слідкувати за українськими бійцями та цивільними.

Відео дня

"Втрати противника склали 35 рашистів", - повідомили у командуванні.

Також зазначається, що вночі ворог намагався атакувати Миколаївщину двома дронами-камікадзе типу "Shahed-131/136", але обидва було знищено силами протиповітряної оборони.

За даними командування, наразі в Чорному та Азовському морях ворог російських ракетоносіїв на чергуванні немає – їх заведено  в пункти базування.

Успішне полювання ЗСУ

Нагадаємо, українські військові дуже швидко вчяться протистояти противнику, зокрема, "вибивати" коштовну техніку, яка шкодить ЗСУ. Наприклад, дороговартісний комплекс для автономного відеотепловізійного спостереження "Муром-М". Його обладнання дозволяє розгледіти людину за 10 км, а у темряві він бачить за 8 км техніку та людину - за 4 км.

Вас також можуть зацікавити новини: