З-під завалів багатоповерхівки у Покровську дістали загиблого / фото ДСНС України

Рятувальники дістали з-під завалів будинку у Покровську Донецької області тіло загиблого чоловіка. Ще мінімум дві людини можуть перебувати під залишками зруйнованої росіянами будівлі.

"Станом на 14:30 рятувальниками врятовано двох людей, з-під завалів вилучено тіло 1 загиблого чоловіка, за медичною допомогою звернулися 12 поранених осіб. Ще щонайменше двоє людей перебувають під завалами", - йдеться в повідомленні ДСНС України.

На місці події розгорнуто штаб проведення аварійно-рятувальних та пошукових робіт. Працює психолог ДСНС. Крім того, місцева влада розгорнула оперативний штаб допомоги постраждалим.

Відео дня
У Покровську з-під завалів житлового будинку дістали тіло загиблого: ще двох людей шукають
У Покровську з-під завалів житлового будинку дістали тіло загиблого: ще двох людей шукають

Удар по житловому будинку в Поскровську - що відомо

Російські окупанти у середу, 15 лютого, вдарили по Покровську в Донецькій області. Снаряди росіян плучили в житлову багатоповерхівку, що призвело до серйозних руйнувань верхніх поверхів. На момент атаки в будинку знаходилися люди.

Зазначається, що одного громадянина через надважкі травми доправили до Дніпра санавіацією, а іншим надають медичну допомогу місцеві лікарі.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 438 "Порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України. 

Вас також можуть зацікавити новини: