Наслідки російського обстрілу / t.me/pgo_gov_ua

Російські загарбники обстріляли багатоквартирний будинок у місті Покровськ Донецької області. 12 цивільних осіб отримали поранення. Про це повідомляє в Telegram Офіс генерального прокурора України.

"За даними слідства, сьогодні зранку війська РФ здійснили обстріл міста Покровськ. Снаряди окупантів влучили у багатоквартирний будинок, в результаті чого майже повністю зруйновано верхні поверхи. Поранення отримали дванадцять мирних жителів", – йдеться у повідомленні.

Одного громадянина через надважкі травми відправлено до Дніпра санавіацією, іншим надається медична допомога в місцевій лікарні.

Відео дня

Наразі тривають рятувальні роботи, оскільки під завалами ще можуть знаходитись люди.

На місці працюють прокурори, правоохоронці та рятувальники. Проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни – ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України. 

Війна в Україні – останні новини

Росіяни систематично обстрілюють колишні умовно тилові населені пункти на Донеччині. Зараз звідти масово евакуйовують людей. 

Маріупольська міська рада повідомила про повне знищення залізничного вокзалу. Зазначається, що менше року тому в Маріуполі планували створити сучасний вокзал європейського рівня.

Росіяни перетворили окуповані території України на найбільшу "тюрму" в Європі. Вже понад два місяці мешканцям українського півдня не дозволяють виїхати на вільну територію.

Вас також можуть зацікавити новини: