Ударна авіація України атакує армію Росії: стало відомо про нові втрати ворога

Бійці Повітряних сил продовжують знищувати окупантів на кількох стратегічних напрямках.

За добу бійці Повітряних сил знищили дев'ять крилатих ракет, два склади боєприпасів, два взводних опорних пункти та двадцять одиниць техніки російських окупантів.

Про це повідомляє в Facebook Командування Повітряних сил Збройних сил України.

Також повідомляється, що 5 липня по Україні завдані ракетні удари з акваторії Чорного моря крилатими ракетами морського базування типу "Калібр".

У повідомленні сказано, що о 4 ранку шість із семи ракет знищені зенітними ракетними підрозділами Повітряного командування "Схід" у Дніпропетровській області.

"Близько 20.00 години, в бій вступає повітряне командування "Захід" Повітряних сил. Збиті три крилаті ракети ворога. Їх знищують розрахунки зенітного ракетного підрозділу і переносного зенітно-ракетного комплексу, ще одну крилату ракету ліквідує пілот українського винищувача", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ударна авіація Повітряних сил продовжує атакувати ворога на кількох стратегічних напрямках, вражаючи позиції окупантів вогнем з повітря.

"5 липня бомбардувальники та штурмовики Повітряних сил Збройних сил України знищують два польових склади боєприпасів, два взводних опорних пункти російських окупантів, до двадцяти одиниць техніки та живу силу ворога", - повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що російська армія з 24 лютого втратила в Україні приблизно 115 тисяч своїх військових. У це число входять як загиблі, так і поранені, заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк.

Вас також можуть зацікавити новини: