Жінка зробила фото в яскравій сукні біля ракети, яка впала в Краматорську / фото Донбасс Реалии

Під час ракетного обстрілу РФ, який припав на Краматорськ (Донецька область) вдень 2 вересня, особливо відзначилася одна українка.

Вона зробила селфі в яскравій червоній сукні на тлі боєприпасу, всупереч офіційній забороні влади України знімати місця попадання ракет, військову техніку та інші деталі про війну, які можуть використати окупанти проти нашої країни. У зв'язку з цим з жінкою були змушені провести "роз'яснювальну" бесіду патрульні, повідомляє "Типичный Краматорск". 

Деталі про це розповів прес-офіцер патрульної поліції Краматорська та Слов'янська Ксенія Яцен для Kramatorsk Post.

Відео дня

"Патрульні, які працювали на місці події, встановили особу жінки, перевірили її за наявними базами, а також провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої безвідповідальної поведінки і відправили додому", - наголошується в повідомленні. 

Поліція провела бесіду з українкою, яка зробила селфі біля ракети в Краматорську / фото t.me/kramatorsk_news

Ракетний обстріл Краматорська 2 вересня - деталі

Нагадаємо, окупанти організували черговий ракетний обстріл Краматорська вдень 2 вересня. Про його наслідки повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко. Він зазначав, що жертв серед населення немає. Однак ворог у рамках атаки зруйнував дорожнє полотно, пошкодив чотири будинки та зачепив місцеве кладовище (зруйновано 20 могил українців). 

Зазначалося, що місто військові РФ обстріляли з РСЗВ, одна з ракет залетіла у квартиру, але не розірвалася. 

Вас також можуть зацікавити новини: