Українська авіація вдарила по 10 районах скупчень військ і техніки РФ

Також вогневого ураження завдано було, зокрема, по чотирьох пунктах управління, трьох позиціях протиповітряної оборони та трьох складах боєприпасів окупантів.

Протягом доби українською авіацією уражено 10 районів зосередження живої сили і військової техніки російських окупантів, а також дві позиції їхніх зенітних ракетних комплексів.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у Facebook.

"Протягом доби авіація Сил оборони уразила десять районів зосередження живої сили і військової техніки противника та дві позиції зенітних ракетних комплексів. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони знищили два БпЛА окупантів", - мовиться у дописі.

Також зауважується, що українські ракетні війська і артилерія за поточну добу завдали вогневого ураження, зокрема, по чотирьох пунктах управління, двох районах зосередження особового складу та військової техніки, трьох позиціях протиповітряної оборони, позиції артилерії, а також трьох складах боєприпасів окупантів.

Війна в Україні: останні новини

Продовжується контрнаступ ЗСУ на півдні й сході України. Водночас РФ зосереджує зусилля на спробах наступу на Донецькому напрямку.

За минулу добу Збройні сили України відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Одрадівка та Новомихайлівка.

Для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала 41 удар по ворожих позиціях. Підтверджено ураження 21 району зосередження живої сили і військової техніки противника, 4 опорних пунктів, 15 позицій зенітних ракетних комплексів.

21 вересня відбувся масштабний обмін військовополоненими, у результаті якого додому повернули близько 200 захисників Маріуполя.

Щоб завадити просуванню українських сил, Путін оголосив часткову мобілізацію в Росії, покликану поповнити резерви розбитих підрозділів в Україні. 

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ ліквідували вже 55 510 окупантів і тисячі одиниць ворожої техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: