Генштаб ЗСУ розкрив нові подробиці втрат Росії / фото УНІАН, Арсен Петров

Збройні сили України за минулу добу завдали ударів по чотирьох опорних пунктах ворога та 15 позиціях зенітних ракетних комплексів.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив в оперативній інформації станом на 6:00.

"Для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала 41 удар по ворожих позиціях. Підтверджено ураження 21 району зосередження живої сили і військової техніки противника, 4 опорних пунктів, 15 позицій зенітних ракетних комплексів", - сказано в повідомленні.

Генштаб також повідомляє, що ракетні війська і артилерія за минулу добу завдали вогневого ураження по 24 об’єктах противника. Зокрема, по 4 пунктах управління різного рівня, 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 7 складах боєприпасів та ПММ.

"В зону ураження потрапили склади, 4 об’єкти ППО та артилерії", - сказано в повідомленні. Загальні втрати ворога уточнюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські морпіхи знищили російський вертоліт Мі-24 та два "Орлана-10". 

Загалом з початку повномасштабної війни українські військові знищили 217 вертольотів російських загарбників. Крім того, ворог зазнав втрат і в літаках - їх ЗСУ вдалося перетворити на металобрухт аж 253 одиниці, за минулу добу - плюс один.

Вас також можуть зацікавити новини: