На кадрах можна побачити вторинну детонацію / колаж УНІАН, скріншот

Про потужні вибухи в окупованому селищі Сєдове біля кордону з Російською Федерацією на березі Азовського моря повідомляють донецькі пабліки. На кадрах, знятих місцевими жителями, можна побачити вторинну детонацію.

У тг-каналах поширюється інформація, що в Сєдовому "знесло вибухом" склад БК і ремонтну базу окупантів, на якій розміщувалися вертольоти. Стверджується, що "вертольоти горять".

"Сєдово. Новоазовський район. Майже все село було перетворено на склад БК та стоянку військових автівок. Було перетворено. Вже. Краса. До ранку буде детонувати точно. З місця кажуть лише третина складу зараз зруйнована, але врятувати там не вийде нічого", - повідомив радник мера захопленого Маріуполя Петро Андрющенко. 

Війна в Україні - останні новини

Протягом доби українські захисники відбили понад 30 атак російських окупантів одразу на кількох напрямках. Більшість з них припали на лінію фронту в районі Мар'їнки та Авдіївки Донецької області.

Так, на Куп'янському напрямку росіяни за підтримки авіації безуспішно вели штурми в районах Синьківки, на північний схід від Петропавлівки та Іванівки Харківської області. Тут українські воїни відбили 5 атак ворога. 

В результаті ракетного удару по суднобудівному заводу "Залив", який знаходиться в Криму в Керчі, ворожий малий ракетний корабель "Аскольд" (тип - "Каракурт", є носієм крилатих ракет "Калібр") отримав пошкодження. Про те, що вороже судно пошкоджено, свідчить супутниковий знімок Planet Labs за неділю, 5 листопада.

Вас також можуть зацікавити новини: