Путін розповів, як відступав від Києва / фото ua.depositphotos.com

Заяви Володимира Путіна не містять ані краплі правди, тому їх слід просто ігнорувати. Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи слова російського президента про причини відступу окупантів з-під Києва.

"Час визнати, що суб'єкт "Путін" не є сьогодні особою, чиї висловлювання мають значення, чи містять хоча б дещицю правди, чи впливають на глобальні процеси та визначають перебіг подій", – заявив він. 

Подоляк підкреслив, що Путіну сьогодні не залишається нічого іншого, крім як випрошувати переговори "з кимось щодо України" і розповідати "нісенітниці" про втечу з-під Києва "на прохання". 

Відео дня

"Просто не звертайте уваги на скиглення Путіна, і тоді багато що буде оперативно вирішено", – сказав Подоляк.

Заява Путіна про причини втечі росіян під Києвом 

Під час зустрічі з лідерами африканських країн Володимир Путін в черговий раз спробував виставити Україну агресором, а Росію – миротворцем. Він поскаржився, що саме Україна відмовляється від переговорів, які пропонує Росія. При цьому Путін запевняє, що втеча росіян з-під Києва нібито була першим етапом зірваного мирного процесу.

"Фактично був узгоджений проект цього договору, але після відведення наших військ з-під Києва – а нас просили це зробити, щоб створити умови для укладення остаточного договору, – київська влада відмовилася від усіх колишніх домовленостей", – заявив Путін.

Вас також можуть зацікавити новини: