Росіяни намагаються захопити Бахмут \ фото Мубариз Асланов, агентство Report.az і Баку.TV

Росіяни активізували наступ на місто Бахмут в Донецькій області за рахунок того, що кадрові військові та найманці ПВК "Вагнер" покращили взаємодію.

Про це йдеться у свіжому зведенні британської розвідки. Там зазначили, що українська оборона як і раніше утримує західні райони міста, але за останні дві доби зазнала особливо інтенсивного артилерійського удару з боку російських окупантів. 

"Штурмові бригади "Вагнера" продовжують вести основний наступ через центр міста, в той час як російські повітряно-десантні війська змінили частину "вагнерівців" на північному і південному флангах", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Аналітики британської розвідки заначили, що ЗСУ стикаються зі значними проблемами з постачанням, але організовано залишають позиції, якими були змушені поступитися.

Ситуація в Бахмуті

У місті йдуть запеклі бої. Окупанти не залишають спроб повністю захопити Бахмут. Як заявив експерт Олександр Коваленко, перед командуванням окупаційних сил поставлено завдання закрити питання з Бахмутом до Великодня, тобто до 16 квітня. 

Вас також можуть зацікавити новини: