У Криму знову голосно / фото Радіо Свобода

Сьогодні ввечері у тимчасово окупованому Криму чули вибухи, після них була оголошена повітряна тривога.

За даними місцевих Telegram-каналів, у Севастополі пролунали два вибухи, один з них чули навіть у Бахчисараї. Інший, проросійський, паблік повідомляє про вибухи "в західному Криму і Севастополі". Окупаційна влада поки не коментувала ситуацію.

Інформація оновлюється...

Відео дня

Оновлено о 22: 55: Гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що жителі міста чули "штатні заходи в акваторії, в тому числі з використанням реактивних бомбометів".

За його словами, в районі Кара-Коби за допомогою РЕБ посадили безпілотник, він здетонував у полі. "Ніяких руйнувань інфраструктури немає", - написав у своєму Telegram-каналі.

При цьому російський "воєнкор" Рибарь заявляє, що українська армія намагалася атакувати військові об'єкти в Севастополі як мінімум двома ракетами.

Оновлено о 22:28: Місцеві жителі пишуть про вибухову хвилю, яка вибила вікна. Тим часом виконуючий обов'язки "заступника губернатора" Севастополя Євген Горлов запевняє, що у окупантів все під контролем.

"Спокійно!!! Все нормально", - написав він у Telegram.

Вибухи в Криму: останні новини

Нагадаємо, цієї ночі окупанти заявляли, що Чорноморський флот відбивав підводну атаку на зовнішньому рейді Севастополя.

20 жовтня також повідомлялося про атаку на окупований півострів. Тоді загарбники пустили дим в районі Севастопольської бухти. У мережі писали про збиття чотирьох ракет.

Вас також можуть зацікавити новини: