У Севастополі неспокійно / Ілюстрація / REUTERS

У ніч на вівторок, 24 жовтня, в окупованому Севастополі чути гучні вибухи і стрілянину. 

У місцевих чатах повідомляють про гучні звуки, які чують у різних районах міста. Вони зазначають, що влада не оголошувала повітряну тривогу. Тим часом гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Развожаєв написав у своєму Telegram-каналі про відбиття "можливої атаки" російськими силами. 

"Гучні звуки - це на зовнішньому рейді - Чорноморський флот відбиває можливу атаку підводних диверсійних сил і засобів противника", - повідомив він.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Масштабні атаки на Севастополь

Як відомо, 13 вересня було завдано удару по Севастопольському морському заводу, на місці почалася масштабна пожежа. Незабаром стало відомо, що тієї ночі отримали пошкодження російський підводний човен Б - 237 "Ростов-на-Дону" і десантний корабель"Мінськ"

Вже незабаром Україна завдала удару по штабу Чорноморського флоту. У мережі публікували відео, яке свідчить про декілька влучень у військовий об'єкт.

В українській розвідці повідомляли про загибель членів керівного складу штабу, також поранення отримали високопоставлені генерали. У Росії говорили, що в результаті атаки зник один військовослужбовець.

Вас також можуть зацікавити новини: