Повідомляється про перекриття Кримського мосту / ілюстрація REUTERS

Увечері в п'ятницю, 20 жовтня, в тимчасово окупованому Севастополі у Криму пролунала серія гучних вибухів, повідомляють місцеві Telegram-канали.

Оновлено 18:30. Кримські проросійські пабліки повідомляють про збиття чотирьох ракет.

Оновлено 18:15. Партизанський рух АТЕШ повідомляє про чотири вибухи в Джанкої.

Відео дня

"Схоже, що попало, куди треба", - йдеться в повідомленні.

У Джанкої вибухи / фото АТЕШ

Оновлено 18:11. Окупаційна влада Севастополя відзвітувала про збиття ракети.

"У Севастополі працює система ППО. За попередніми даними над морем в районі Любимівки збито ракету. Всі служби продовжують контроль обстановки", - написав так званий "губернатор" Михайло Развозжаєва.

До цього в його Telegram-каналі повідомлялося, що у місті оголошено повітряну тривогу.

Жителів закликали щільно закрити вікна, перекрити газ, воду, відключити електрику і сховатися в кімнатах з несучими стінами. Людям на вулицях рекомендовано пройти в притулку.

Крім того, Развозжаєв заявив, що в районі Севастопольської бухти можна побачити дим, за його словами - "це військові використовують табельні засоби маскування".

"Нагадую, що запах неприємний, але це абсолютно безпечно", - написав він.

Перед цим ще проходила інформація, що через загрозу удару ракетами окуппанти закрили Кримський міст. І повідомлялося про пуски ракет з Миколаївської області.

Вибухи у Криму 18 жовтня

Нагадаємо потужні вибухи у тимчасово окупованому Росією Севастополі в Криму пролунали і 18 жовтня. Повідомлялося про "приліт" в районі селища Сахарная балка.

У Міноборони РФ тоді заявили про збиття в окупованому Криму нібито двох переобладнаних в ударний варіант зенітних ракет комплексу ППО С-200.

Вас також можуть зацікавити новини: