На місці удару в Одесі спалахнула пожежа / фото ДСНС

В Одесі російська ракета влучила в цивільний об'єкт.

Про це журналістам повідомили в оперативному командуванні "Південь".

Зокрема, в командуванні підтвердили, що російські окупанти нанесли по місту ракетний удар.

Відео дня

"Так. Є влучання в цивільний об'єкт. Поки інформації про постраждалих нема. Вирує пожежа. Працюють рятувальники", - повідомили в командуванні.

Як писав УНІАН, незадовго до того, що сталося, була оголошена повітряна тривога. Після вибуху, на місці удару ракети, почалася пожежа, у небо піднявся чорний стовп диму.

Місцева влада закликала містян не публікувати в соцмережах фото і відео "прильотів". 

Пізніше в ОК "Південь" додали, що російська ракета влучила у склад виробничо-торговельної компанії. 

"По Одещині нанесено ракетний удар з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95, з напрямку Ставропілля. Внаслідок влучання ракети, попередньо Х-101, у склад виробничо-торговельної компанії спалахнула пожежа орієнтовної площі 1 тис. кв. м. На місці працюють рятувальники. Наразі інформації про постраждалих немає", - повідомили в командуванні.

Як уточнив прес-секретар Одеської ОВА Сергій Братчук, постраждалих немає.

"Охоронці дотримувалися правил поведінки під час повітряної тривоги. Триває рятувальна операція", - зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, раніше, 11 липня, окупанти з акваторії Чорного моря з літаків випустили 7 ракет по Одещині. Одна з них потрапила до приватного будинку в одному з прибережних селищ, також було отримано інформацію про пошкодження портової інфраструктури.

Як повідомили у прокуратурі, на Одещині внаслідок ракетного обстрілу значні руйнування фіксують в курортному селищі та на складі Білгород-Дністровського порту.

Вас також можуть зацікавити новини: