Росіяни провалили спроби наступу: Генштаб ЗСУ розповів про бої на Донбасі

Супротивники на Бахмутському напрямку намагалися наступати біля кількох населених пунктів.

Російські окупанти зосереджують основні зусилля на чотирьох напрямках, протягом доби там відбулися десятки боїв.

Про це у середу, 14 червня, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні. "Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках - тривають бої, протягом доби відбулось 39 бойових зіткнень", - зазначили у Генштабі. За його даними, вороги зазнали провалів.

На Лиманському напрямку протягом доби супротивник вів марні наступальні дії біля Веселого. На Бахмутському напрямку, як зазначається, росіяни наступали в районах Ягідного та Берхівки, але не мали успіхів.

Також в Генштабі поінформували, що на Авдіївському напрямку загарбники проводили наступальні дії у напрямку Авдіївки й не мали успіху.

Ситуація на фронті в Україні - зараз це варто знати

Як повідомляв УНІАН, Сили оборони України продовжують наступальні операції й мають успіхи. За даними Генштабу ЗСУ, супротивник зазнає шалених втрат у живій силі та техніці. Зокрема, за добу, що минула, на східному та південному напрямках ворог втратив, зокрема, артилерійську батарею самохідних гармат, 2 комплекси радіоелектронної боротьби та зенітно-ракетний комплекс.

Загальні втрати росіян на 14 червня становлять приблизно 217 330 загарбників. За добу ліквідовані 680 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: