ЗСУ стримують ворога / фото 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада

Російські війська значно активізувалися на Бахмутському напрямку, заявив сержант роти ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади Олесь Маляревич в ефірі телеканалу "Еспресо".

"На сусідню бригаду, яка розташована зліва від нас, противник потужно тиснув. Наша бригада прийшла на допомогу, і це питання було вирішено. Позавчора відбулася битва, 9 одиниць ворожої техніки було знищено тільки нашим підрозділом", - розповів боєць.

За його словами, в районі Кліщіївки лінія оборони ЗСУ тримається міцно:

Відео дня

"92-га окрема штурмова бригада вже тривалий час працює на півдні від Бахмута. Нашою смугою відповідальності є район Кліщіївки, Андріївки. Ворог щодня продовжує здійснювати ударно-штурмові дії, намагаючись повернути втрачені ще восени позиції, але не має територіально-тактичних успіхів. На цій ділянці лінія оборони тримається міцно".

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Як писав УНІАН, спільні бойові втрати Росії в Україні станом на 17 січня попередньо складають близько 372 820 чоловік особового складу. ЗСУ за минулу добу ліквідували ще 730 російських окупантів.

Також РФ втратила на полі боїв не менше: танків - 6126, бойових броньованих машин - 11372, артилерійських систем - 8811, РСЗВ - 964, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 6884.

Вас також можуть зацікавити новини: