Україна правильно робить, що береже особовий склад своїх Збройних сил, поділився думкою аналітик / фото 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу

Армія України робить правильно, що не кидає в бій проти російських загарбників всі свої сили.

Для того, щоб український контрнаступ отримав темп і масштаб, союзникам потрібно було збільшити Києву поставки зброї, але цього не сталося, розповів азербайджанський військовий аналітик Агіль Рустамзаде телеведучій Наталії Мосейчук.

"...я вважаю, що українська армія робить правильно - вона не кидає в бій стрімголов всі свої сили і не спалює їх у печі війни, що робить Росія", - сказав експерт.

Співрозмовник додав, що у РФ є серйозна перевага в живій силі, тому вона може собі дозволити так звані "м'ясні штурми". "Мобілізаційні заходи в Росії тривають різними шляхами - це заарештовані, це добровольці, це дозволяє мобілізувати від 60 до 80 тисяч осіб на місяць, не напружуючись...", - заявив аналітик.

Контрнаступ України 2023 - новини, які варто знати

Українська влада на початку червня підтвердила, що контрнаступальні дії наших захисників і захисниць почалися. Збройні сили України вже звільнили від росіян чимало нашої території, в тому числі на сході та півдні.

Противник на нашій землі зазнав колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 10 вересня 2023 року становлять приблизно 268 тис. 630 окупантів. Також ліквідовано дуже багато техніки супротивника, в тому числі 4 тис. 554 танки.

Сьогодні стало відомо, що, за прогнозом голови Об'єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі, активна фаза контрнаступальних дій ЗСУ триватиме ще близько 40 днів.

Вас також можуть зацікавити новини: