Експерт спрогнозував, коли закінчиться війна в Україні

Олександр Коваленко вважає, що цього року українцям перемоги не бачити.

Повномасштабна війна Російської Федерації проти України не закінчиться до кінця поточного року. Бойові дії можуть затягнутися ще на півтора року.

Військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко вважає, що наступного року українські військові можуть перейти до деокупації півострова Крим.

"Я вважаю, що в 2024 році війна ще триватиме. Тому потрібно, щоб морально, психологічно люди були до цього готові. На це потрібно дивитися, як воно є: раціонально і логічно", – розповів експерт у коментарі ТСН.

При цьому він вказав, що Україна умовно вже знаходиться посеред війни. У зв'язку з цим він припустив, що за оптимістичним сценарієм, війна триватиме ще півтора року.

"Ця стадія зараз - це продовження звільнення наших територій, але буде і стадія "після війни". Росія так чи інакше не буде залишати свої плани по захопленню України і реваншизм свій буде намагатися продовжувати і далі", – підсумував експерт.

Коли закінчиться війна в Україні - останні заяви

7 липня президент України Володимир Зеленський заявив, що перемога повинна настати не для однієї категорії людей, а для всіх. При цьому він вказав, що зараз невідомо, коли буде завершена війна.

У свою чергу інмістр оборони Олексій Резніков вважає, що до наступного літа Україна здобуде перемогу у війні.

Вас також можуть зацікавити новини: