Українська авіація розтрощила низку районів скупчення живої сили окупантів

Підрозділи ракетний військ розбили склад боєприпасів та артилерійські засоби противника.

За добу на фронті українські військові продовжили активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажувати ворога вздовж всієї лінії фронту.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу. Зокрема, протягом минулої доби авіація сил оборони завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника.

А підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному району зосередження особового складу, одному складу боєприпасів, та чотирьох артилерійських засобах противника.

Війна в Україні: новини

За добу на фроні ворог завдав 6 ракетних та 90 авіаційних ударів, здійснив 115 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах. За даними Генштабу, протягом минулої доби відбулося 92 бойових зіткнення.

На Авдіївському напрямку ЗСУ відбили 21 атаку ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Побєда, Новомихайлівка Донецької області, де ворог 20 разів намагався прорвати оборону ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: