Прикордонники винищують окупантів з автоматичних гранатометів / скріншот

Українські бійці просуваються на Бахмутському напрямку, успішно знищуючи російську піхоту. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Українські військові, зокрема прикордонні підрозділи, просуваються вперед у районі Бахмута. За словами бійців, основне завдання зараз – знешкодити якнайбільшу кількість ворожої піхоти", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що для винищення російських загарбників українські бійці активно застосовують найрізноманітніші засоби – автоматичні гранатомети, станкові гранатомети та міномети. Не обходиться і без скидання гранат з безпілотників.

"Аеророзвідники ДПСУ оперативно корегують удари та відстежують дії супротивника. Частина російських військових не витримує натиску і добровільно здається в полон", – зазначають у прикордонній службі.

Ситуація на фронті - останні новини

Британська розвідка підтвердила просування української армії за стару лінію розмежування під Красногорівкою та зайняття позицій, які росіяни утримували з 2014 року. Британці вважають, що окупанти відчувають перенапруження сил і тому не можуть утримувати лінію фронту.

Водночас Генштаб ЗСУ повідомляє, що українські війська просуваються не тільки в районі Донецька, але також і на інших напрямках. Зокрема відзначено успіхи поблизу Оріхово-Василівки, Іванівського, Курдюмівки на Бахмутському фронті та біля Новодарівки, Приютного, Новоданилівки та Роботіного на півдні.

Вас також можуть зацікавити новини: