Росіяни знову атакують Україну ударними безпілотниками / скріншот

В ніч проти 26 листопада в Україні знову лунає повітряна тривога. Російські окупанти атакують нашу країну дронами-камікадзе

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ. Зокрема, фіксувалися пуски кількох груп ударних дронів з тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області. 

Частина дронів прямує в бік Києва, повідомили в Київській міській військовій адміністрації. У передмісті столиці уже працює ППО. 

Відео дня

Станом на 00:42 тривогу оголошено в Києві, Київській, Черкаській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. 

скріншот

Оновлено 00:50: В Повітряних силах повідомили, що дрони, які росіяни запустили з Маріуполя, розділилися. Одні безпілотники рухаються через Кременчук у напрямку Черкас, а інші – через Полтаву у напрямку Сум.

Оновлено 01:03: Група дронів, що рухалася на Суми змінила напрямок у бік Миргорода, повідомили в ПС ЗСУ. 

Оновлено 01:37: У Харківській, Сумській, Запорізькій та Дніпропетровській областях оголошено відбій повітряної тривоги. 

"Червоними" залишаються Полтавська, Черкаська, Київська області та місто Київ. 

Оновлено 01:43: "Усі групи ударних ворожих БпЛА рухаються у напрямку м. Канів з північного сходу", – повідомили в Повітряних силах.

Оновлено 03:26: Відбій тривоги оголошено в Києві, а також у Полтавській та Київській областях. Наразі тривога діє лише у Черкаській області. 

Атака "шахедами" 25 листопада: основне

В ніч на 25 листопада російські окупанти запустили по Україні рекордну Кількість дронів-камікадзе типу "шахед". ППО працювала в щонайменше 6 областях.

Під основним ударом опинилася столиця. Тривога у Києві тривала 6 годин, саме там військові збили переважну частину ворожих дронів. 

Вже вранці 25 листопада Повітряних силах ЗСУ розповіли, що ворог випустив 75 дронів, 71 дрон збили. При чому 40% ударних БПЛА "приземлили" мобільні групи. 

Вас також можуть зацікавити новини: