Росіяни адаптуються на фронті / фото ua.depositphotos.com

Бізнесмен-доброволець Всеволод Кожемяко заявив, що росіяни, судячи з усього, "заточилися" на тривалу війну.

"Завдяки тим ресурсам, які вони змогли накопичити за останній час, росіяни намагаються просуватися в кількох напрямках одночасно. Що ми бачимо? Це вже зовсім не те, що ми бачили в Бахмуті за часів "Вагнера". П***ри активно використовують дрони і не поступаються нам у цьому компоненті. Вони постійно шукають слабкі місця в нашій обороні, маневрують. З останнього, що п***ри виконують - вони на квадроциклах і на баггі залітають на наші позиції", - розповів він в інтерв'ю УП.

За словами добровольця, росіяни буквально застрибують на квадроциклах і баггі в окопи: "А коли ворог уже в окопах, дуже важко їх звідти вибити".

Відео дня

Кожем'яко додав, що також росіяни дуже швидко перейняли тактику швидких штурмів за підтримки FPV-дронів, засвоїли багато тактичних схем. А відповідаючи на запитання, чи стали вони обережнішими, доброволець сказав:

"Своїх вони не рахують. Але тепер вони не йдуть великими колонами, як було раніше. Більше не розгортаються широко - працюють вузьким фронтом і хвилями в кілька ешелонів, намагаючись продавлювати нашу оборону".

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії в Україні з початку широкомасштабного вторгнення попередньо перевищили 419 тисяч осіб особового складу. За останню добу Сили оборони України ліквідували 1070 окупантів.

Крім того, РФ втратила на полі бою щонайменше: танків - 6657, бойових броньованих машин - 12688, артилерійських систем - 10258, РСЗВ - 1007, засобів ППО - 700, літаків - 347, вертольотів - 325.

Вас також можуть зацікавити новини: