Речник ЗСУ розповів, що відбувається в Красногорівці / фото 93 ОМБр Холодний Яр

Окупанти намагаються штурмувати Красногорівку, але українські військові стримують просування противника вглиб міста, ситуація перебуває під контролем. Про це розповів LIGA.net речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

"Час від часу ворог поодинокими групами намагається штурмувати східні околиці Красногорівки на бронетехніці. Наші захисники вогнем артилерії та мінометів знищують усі спроби та намагання ворога зайти в місто", - розповів він.

Він також розповів, що частину тих груп, які прорвалися на завод у Красногорівці, українським військовим вдалося ліквідувати. А ті, що залишилися, перебувають у "складному становищі", оскільки практично позбавлені постачання боєкомплектом і підтримки бронетехніки.

Відео дня

"Наші воїни відрізали їм логістичні шляхи, взяли під контроль усю дорогу та підходи до заводу. Захисники стримують просування противника вглиб міста, ситуація перебуває під контролем", - заявив речник ОСУВ "Хортиця".

Ситуація в Красногорівці - що відомо

Раніше офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький заявив, що Красногорівка на Донеччині перебуває під повним українським контролем, там немає жодної сірої зони.

Раніше стало відомо, що підрозділи Сил оборони заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися в місто Красногорівка Донецької області.

Вас також можуть зацікавити новини: