Британська розвідка розповіла, про що свідчать удари дронів по улюбленому місту Путіна

Британські аналітики зазначили, що це місто також слугує літньою базою для російських олігархів.

Удари дронів по російському місту Сочі показують, як війна в Україні впливає на росіян, які живуть далеко від лінії фронту.

Про це йдеться у свіжому звіті британської розвідки. Британські аналітики відзначили, що Сочі – курортне місто, яке дуже любить президент РФ Володимир Путін. Також воно слугує літньою базою для російських олігархів.

Нагадаємо, 1 жовтня  Сочі зазнало удару безпілотних літальних апаратів. Тоді було пошкоджено вертолітний майданчик в аеропорту Сочі. 20 вересня атака спричинила велику пожежу на нафтобазі поблизу аеропорту.

"Удари поблизу міста є прикладом того, що війна безпосередньо впливає на російське населення далеко від українського кордону", – підкреслили аналітики.

Війна в Україні: новини

Час від часу українські військові завдають ударів безпілотниками по об'єктах на території РФ. Зокрема ЗСУ били поаеродромах Енгельс і Дягілєво, та інше.

Вранці 1 жовтня невідомий безпілотник атакував російське місто Сочі. Місцевій владі довелося закривати аеропорт на деякий час, відклавши всі рейси на зліт і посадку. Крім того, вранці про атаку дронів повідомила влада Смоленської області. Тоді повідомлялось, що над Смоленськом та передмістями було збито 5 безпілотних літальних апаратів літакового типу.

Вас також можуть зацікавити новини: