Військові попереджають дуже високу загрозу з акваторії Чорного моря / фото УНІАН

Українські військові попередили про дуже високу загрозу з акваторії Чорного моря. Загальний залп "Калібрів" може сягнут 14 ракет.

Як повідомляє оперативне командування "Південь", станом на 13:00 в акваторії корабельне угруповання противника складається з семи одиниць. Серед них є три ракетоносії – два підводних та надводний. 

"Загальний залп, з урахуванням випущених на світанку по Одещині ракет, може сягати 14 "Калібрів". Рівень ракетної загрози дуже високий", - акцентують у командуванні.

Відео дня

Людей просять не нехтувати сигналами повітряної тривоги, не втрачати пильності.

"Ворог, збентежений подіями у власній країні, здатний на підступну агресію для відведення уваги від політичного провалу терористичного режиму", - додають у "Півдні".

Ситуація в Чорному морі - останні новини

23 червня пізно ввечері у командуванні "Південь" повідомили, що зросла загроза ракетного удару з акваторії Чорного моря, де зафіксовано два ракетоносія. Сьогодні вранці окупанти атакували Одещину двома ракетами "Калібрам": одну знищено, через падіння іншої зруйновано склад.

Також 23 червня  ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив: російська армія за наказом Міністра оборони Сергія Шойгу і головнокомандувача ЗС РФ Валерія Герасимова завдала ракетного удару по його ПВК. Пригожин заявив, що помститься та повів своє угруповання на Ростов. Потім ЗМІ повідомили, ПВК захопила Воронеж.

Вас також можуть зацікавити новини: