В Міноборони розповіли, чому окупанти бояться заходити в Авдіївку

За словами Маляр, російські окупанти наполегливо намагаються оточити Авдіївку.

Бої на Авдіївському напрямку не менш інтенсивні, ніж на Бахмутському напрямку. 

Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. "Ви щодня чуєте у новинах фразу - "на Авдіївському напрямку тривають бої". І Авдіївка для ворога теж фортеця, ще й яка", - зазначила вона. 

За словами Маляр, російські окупанти наполегливо намагаються оточити Авдіївку. "В саме місто вони бояться заходити, аби не зав‘язнути у міських боях з нашими оборонцями", - пояснила ситуацію Маляр.

Вона додала, що російська армія щодня пробує обійти Авдіївку, але несе дуже серйозні втрати. 

"Воює там так героїчно 110-та окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка на чолі з комбригом Миколою Чумаком", - повідомила заступниця міністра оборони.

Ситуація в Авдіївці

Це місто щодня страждає від потужнх обстрілів, а лінія фронту проходить біля міста у безпосередній близкості. У місті майже не залишилось людей. 18 липня розвідники ЗСУ показали розростання "полів смерті" на Авдіївському напрямку - ділянку фронту, засіяну ліквідованими окупантами.

"Земля навколо Авдіївки з кожним разом все більше і більше стає перенасиченною від кацапського перегною", - констатували бійці 110 механізованої бригади, яка показує надзвичайну точність у боях за українські землі. 

Вас також можуть зацікавити новини: