Військовий розповів про ситуацію в Авдіївці, яку штурмують росіяни/ фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Біля Авдіївки відбуваються потужні ворожі атаки. Обороною міста керує один з супер-досвідчених офіцерів, Герой України.

Військовий, який раніше був народним депутатом 7 і 8 скликань, Єгор Фірсов зазначив, що ворог веде дуже потужні атаки проти Сил оборони.

"Усе по-серйозному. Із застосуванням усіх видів зброї, починаючи від малої артилерії, мінометів, далі – "Гради", закінчуючи літаками та FPV-дронами",- розповів Фірсов в ефірі Радіо Свобода.

При цьому додав, що "паритету в повітрі" Силам оборони дуже не вистачає. За його словами, обороною Авдіївки "керує фактично один з супер-досвідчених офіцерів, прізвища не буду називати, Герой України".

Фірсов нагадав, що Авдіївка тримається вже півтора року повномасштабної війни і задача перед всіма бійцями Сил оборони - не просто втримати позиції, а завдати ворогу нищівних втрат і розбити його.

Ситуація в Авдіївці - що відомо

У вечірньому зведенні сьогодні Генеральний штаб Збройних сил України зазначав, що на Авдіївському напрямку наші захисники мужньо тримають оборону, відбили 10 атак ворога в районі населеного пункту Авдіївка та ще 8 атак в районах східніше Степового та південно-східніше Сєверного Донецької області. Окупанти завдали понад 10 авіаційних ударів в районі Авдіївки. 

Вас також можуть зацікавити новини: