ЗСУ завдали удару по командному пункту окупантів біля Верхньосадового / фото "Крымский ветер"

Вранці ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту РФ неподалік Севастополя. Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України у Telegram.

"Вранці 20 вересня ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту опкупантів біля Верхньосадового поблизу тимчасово окупованого Севатсополя", - зазначає СтратКом.

Вибухи в Криму - що відомо

Як повідомляв УНІАН, у першій половині дня 20 вересня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Місцеві Telegram-канали інформували про дим в місті Інкерман, зазначаючи, що там розташована головна нафтобаза Чорноморського флоту РФ з мільйонами тонн пального.

Відео дня

При цьому пропагандистські канали повідомили про вибухи в Севастополі, а саме в районі Бельбека, де знаходиться аеродром. Також повідомлялось про чорний дим між північною стороною Севастополя та Інкерманом.

Згодом представник ГУР Андрій Юсов підтвердив ракетну атаку України по місцях дислокації російської техніки в окупованому Криму. За його словами, триває комплекс заходів українських сил безпеки та оборони і удари по об'єктах противника в Криму мали місце бути. Він зауважив, що деталі будуть згодом оприлюднені Генштабом ЗСУ.

Можливою ціллю сьогоднішнього ракетного удару у селі Верхньосадове біля Севастополя міг бути підземний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Ракети Storm Shadow, якими ймовірно було завдано удару, здатні на це, пише український портал Defense Express.

Вас також можуть зацікавити новини: