Все одно ми всі помремо: радниця Залужного оригінально "втішила" родичів мобілізованих

Вона заявила, що краще померти героєм, ніж від того, що тебе зіб'є машина.

Позаштатна радниця Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Алла Мартинюк заявила, що родичам мобілізованих не потрібно впадати в "істерію", адже все одно всі ми помремо. Таку "оптимістичну" заяву  вона зробила в інтерв’ю каналу "Ісландія"

За її словами вона часто чує, що коли комусь вручають повістку, то матері мобілізованих "в істериці ледве не прощаються з життям своїх синів".

При цьому Мартинюк зазначила, що "не потрібно істерії", потрібно вірити, що їхні сини – герої, цвіт нації.

"Все одно ми всі помремо, ми всі не вічні. Краще піти з життя гідно, ніж йти по вулиці і на тебе впаде цеглина чи машина тебе переїде", - "оптимістично" заявила Мартинюк.

Водночас у коментарях під інтерв'ю піднялася хвиля обурення від українців. Їй, зокрема, докоряють за те, що вона дає свої цінні поради не з окопу, ризикуючи життям, а з тилу,  а також проводять паралель із висловлюваннями російського диктатора Путіна, який теж заявляв, що краще загинути в бою, ніж спитися.

Хто така Алла Мартинюк

Алла Мартинюк - українська актриса, екс-солістка групи "Слівкі". У 2014 році вона відмовилася від роботи в Росії і стала волонтером в Україні. Зараз Мартинюк - позаштатна радниця головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Мобілізація в Україні

19 грудня президент Володимир Зеленський під час своєї підсумкової прес-конференції повідомив, що військові запропонували мобілізувати ще 450-500 тисяч осіб. Згодом Міністр оборони Рустем Умеров заявив, що велика кількість людей потрібна для посилення лінії зіткнення з російськими загарбниками.

Цього тижня Кабмін вніс у Раду новий законопроект про посилення мобілізації, який викликав широкий резонанс в українському суспільстві.

Вас також можуть зацікавити новини: