Українські пілоти щодня б'ють по позиціях військ РФ / фото REUTERS

Авіація Сил оборони України за 14 березня завдала дев'ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ та артилерії вразили два райони зосередження особового складу армії РФ.

Зазначається, що основні зусилля російські війська зосереджують на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

Відео дня

"Противник не полишає спроб виходу на адміністративний кордон Донецької та Луганської областей, - повідомили в Генштабі. - Високим залишається рівень ракетної загрози на всій території України".

За 14 березня війська РФ завдали 30 авіаційних та вісім ракетних ударів, а також здійснили понад 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ).

Втрати Росії на 14 березня - дані Генштабу ЗСУ

Як писав УНІАН, загальні бойові втрати Росії в Україні складають понад 160 тисяч чоловік особового складу.

Також Росія втратила: танків - 3484, бойових броньованих машин - 6789, артилерійських систем - 2519, РСЗВ - 495, засобів ППО - 260, БПЛА оперативно - тактичного рівня - 2120, автомобільної техніки та автоцистерн - 5367, спеціальної техніки - 256.