Українські пілоти не припиняють бити по позиціях росіян / фото ua.depositphotos.com

Авіація Сил оборони України за 13 квітня завдала три удари по районах зосередження особового складу та військової техніки російських військ.

Крім того, як повідомляти Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, два райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки росіян, а також радіолокаційну станцію й станцію радіоелектронної боротьби.

За інформацією Генштабу, росіяни за 13 квітня завдали 11 авіаційних ударів, здійснили близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ).

Відео дня

"Ймовірність нанесення ракетних а авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - наголошується в повідомленні.

Втрати РФ в Україні - актуальне

Як писав УНІАН, представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий оцінив колосальні втрати Росії в Україні. За його словами, станом на сьогоднішній день понад 180 тисяч загарбників вже знищені, і це тільки вбитими, швидше за все, поранених у РФ вдвічі більше.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що  втрати Росії в Україні з 24 лютого 2022 року попередньо складають 180 тисяч 590 чоловік особового складу. Сили оборони України за 12 квітня знищили ще 540 загарбників.