Українські пілоти щодня б'ють по позиціях росіян / фото Командування об'єднаних сил ЗС України у Facebook

Авіація Сил оборони України за 23 червня завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні, підрозділи ракетних військ та артилерії за 23 червня уразили чотири райони зосередження особового складу та військової техніки, 12 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, два засоби радіоелектронної боротьби та один засіб протиповітряної оборони.

Тим часом російські війська завдали ракетно-авіаційного удару по території України, 51 авіаційний удар, здійснили близько 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах, постраждали мирні люди.

Відео дня

"Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - попередили у Генштабі.

Втрати РФ в Україні на 23 червня - дані Генштабу ЗСУ

Нагадаємо, втрати Росії в Україні з 24 лютого 2022 року попередньо становлять 223 тисячі 330 російських окупантів. За минулу добу ЗСУ знищили 680 загарбників.

Також Росія втратила на полі бою в Україні не менше 4017 танків, 7798 бойових броньованих машин, 3985 артилерійських систем, 379 засобів ППО, 3447 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 6708 автомобільної техніки та автоцистерн, 545 спеціальної техніки.