Українські пілоти щодня б'ють по позиціях російських військ / фото УНІАН

Авіація Сил оборони України за 24 квітня завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських військ.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні, також збито два російські розвідувальні безпілотники різних типів.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби вразили зенітно-ракетний комплекс і дві станції радіоелектронної боротьби противника", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також наголошується, що російські війська за добу завдали шість ракетних і 47 авіаційних ударів, здійснили 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ та по критичній інфраструктурі населених пунктів.

"Ймовірність подальших ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - попередили у Генштабі.

Втрати РФ на 24 квітня - що повідомлялося

Як писав УНІАН, втрати Росії в Україні з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року орієнтовно становлять 187 тисяч 80 чоловік особового складу.

За даними Генштабу ЗСУ, за минулу добу українські військові ліквідували ще 660 російських загарбників.

Крім того, РФ втратила в Україні: 3683 танків, 7139 бойових броньованих машин, 2849 артилерійських систем, 5753 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн.