ЗСУ збили російський гелікоптер Мі-24 / фото ua.depositphotos.com

Захисники України збили російський гелікоптер Мі-24 та шість безпілотників різних типів.

"Українська авіація за минулу добу завдала 17 ударів по районах зосередження окупантів. В той же час наші захисники збили ворожий гелікоптер Мі-24 та шість безпілотних літальних апаратів противника різних типів", - повідомляє на своїй сторінці у Facebook Генштаб ЗСУ.

Тим часом підрозділи ракетних військ і артилерії, в свою чергу, уразили два пункти управління, чотири райони зосередження противника, два зенітно-ракетних комплекси, склад боєприпасів, артилерійський підрозділ на вогневій позиції та двы станції радіоелектронної боротьби.

Відео дня

Також повідомляється, що за минулу добу окупанти завдали 50 авіаційних та 11 ракетних ударів по території України, здійснили 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів, загинули мирні люди.

У Генштабі наголошують, що високою залишається ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України, адже російські окупанти і надалі використовують тактику терору.

Втрати Росії на 24 березня - дані Генштабу ЗСУ

Як писав УНІАН, загальні бойові втрати Росії з 24 лютого 2022 року орієнтовно склали близько 169 тисяч 170 чоловік особового складу.

Також РФ втратила: 3 тисячі 574 танки, 6 тисячі 921 бойову броньовану машину, 2 тисячі 616 артилерійських систем, 511 реактивних систем залпового вогню.