Українські пілоти щодня нищать ворога / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Українська авіація за поточну добу завдала успішних ударів по майже 20 позиціям російських загарбників. Про це йдеться в Оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 17 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також по 5 зенітно-ракетних комплексах окупантів", - йдеться у зведенні.

Відео дня

Крім того, українською протиповітряною обороною знищено 2 керовані авіаційні ракети Х-59 та 1 розвідувальний БпЛА. Також, тактична авіація українських Повітряних сил успішно атакувала великий десантний корабель чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ".

"Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління, артилерійську систему та ще 3 інші важливі цілі противника", - повідомили у Генштабі.

Своєю чергою, російські окупанти завдали 5 ракетних та 21 авіаційний удари, здійснили 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Як повідомляв УНІАН, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний переконаний, що наступний - 2024-й воєнний рік - буде відрізнятися від поточного року.

Вас також можуть зацікавити новини: