Українська авіація та артилерія завдали нищівних ударів по окупантах / фото wikimedia.org

За минулу добу українська авіація та артилерія гарно відпрацювали по окупантах. Генштаб у своєму вечірньому зведенні розповів про втрати ворога.

Так, протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

"Підрозділи ракетних військ уразили 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів та 3 зенітно-ракетних комплекси противника", - йдеться у зведенні.

Відео дня

Водночас ворог завдав 1 ракетного та 19 авіаційних ударів, здійснив 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок цих атак є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ситуація на фронті  - останні новини

Ворог за минулу добу атакував майже по всій лінії фронту, протягом доби відбулось 76 бойових зіткнень.

Більшість атак була зосереджена на Лиманському та Авдіївському напрямках, де ворог за підтримки авіації намагався прорвати оборону ЗСУ. 

Крім того, ворог не відмовляється від наміру вибити українські сили із плацдармів на лівобережжі Дніпра, здійснивши протягом доби 12 безуспішних штурмових дій та зазнавши значних втрат. 

Вас також можуть зацікавити новини: