В Україні ліквідували "пачку" російських офіцерів, поділився "Штірліц" / фото REUTERS

В Україні ліквідували російського генерала у відставці, який командував полком мобілізованих з Татарстану.

Знищено генерала Дмитра Ульянова, написав офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" у Telegram. "...успішно демобілізований: генерал-майор (чи полковник) у відставці, колишній командир 98 ПДД (повітряно-десантна дивізія - Ред.), командир полку мобілізованих з Татарстану Дмитро Ульянов", - підкреслив він.

В Україні ліквідували російського генерала, поділився "Штірліц" / фото t.me/a_shtirlitz

За даними "Штірліца", в нашій країні ліквідована ще "пачка" ворожих офіцерів, в тому числі багато старших лейтенантів і командир гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 4 танкової дивізії майор Олександр Швецов.

Відео дня

"...успішно демобилизирован: командир ГСАДн 4 ТД майор Олександр Швецов", - йдеться у повідомленні захисника України.

В Україні ліквідували російського майора, поділився "Штірліц" / фото t.me/a_shtirlitz

"Штірліц" додав, що на українській землі також знищені троє ворожих старших лейтенантів: Максим Зощук, Наріман Салахов та Павло Горошніков.

В Україні ліквідували "пачку" російських офіцерів, повідомив "Штірліц" / фото t.me/a_shtirlitz

Ситуація на фронті в Україні зараз - що потрібно знати

За відомостями Генштабу ЗСУ, росіяни зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на низці напрямків: Авдіївському, Бахмутському, Куп'янському, Лиманському та Новопавлівському.

На Донбасі протягом минулої доби захисники України відбили ворожі атаки в районі низки населених пунктів, в тому числі біля Бахмута. Ворог зазнає величезних втрат. Загальні втрати РФ в Україні вже становлять приблизно 132 тисячі 160 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: