Українські пілоти щодня завдають ударів по росіянах / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Авіація Сил оборони за 14 січня завдала ударів по чотирьох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ вразили три райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один засіб протиповітряної оборони та два склади боєприпасів росіян.

Крім того, сили і засоби протиповітряної оборони знищили одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Відео дня

Тим часом, російські війська завдали три ракетних і 60 авіаційних ударів, здійснили 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах:

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнування та пошкодження отримали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура".

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Нагадаємо, загальні втрати Росії в Україні станом на сьогоднішній ранок досягли 370 тисяч чоловік особового складу. За минулу добу ЗСУ ліквідували на фронті 840 російських загарбників.

Також Росія втратила: танків - 6075, бойових броньованих машин - 11302, артилерійських систем - 8747, засобів ППО - 648, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 6861.

Вас також можуть зацікавити новини: