Авіація ЗСУ вдарила по 14 районах скупчення росіян: Генштаб - про нові втрати РФ

Підрозділи ракетних військ знищили чотири склади боєприпасів окупантів.

Авіація Сил оборони України за 17 лютого завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу та по трьох зенітно-ракетних комплексах російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ завдали ударів по одному пункту управління, чотирьом артилерійським засобам, чотирьом складам боєприпасів, одній станції радіоелектронної боротьби росіян.

У той же час, російські війська завдали чотири ракетних і 61 авіаційний удар, здійснили 79 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені і загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, медичні заклади, а також об'єкти критичної інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії в Україні станом на ранок 17 лютого становлять 401 350 чоловік особового складу. За минулу добу Збройні сили України ліквідували ще 1050 російських загарбників.

Також Росія втратила не менше: танків - 6476, бойових броньованих машин - 12145, артилерійських систем - 9669, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 7413.

Вас також можуть зацікавити новини: