Українські воїни стримують ворога  / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Сили оборони України завдали нових нищівних уражень російським загарбникам на лінії фронту та в тилу. Про це йдеться в Оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу противника", - йдеться у зведенні.

Крім того, українськими підрозділами ракетних військ нанесено ураження по пункту управління, району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, артилерійському засобу та складу боєприпасів противника.

Відео дня

При цьому, за даними Генштабу, ворог завдав 5 ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Окремо сказано, що російські окупанти продовжують грабувати мирне населення України, привласнюють зерновий врожай мирних громадян. Зокрема, в тимчасово окупованому місті Бердянськ Запорізької області, так звана російська окупаційна "влада" намагається баржами вивезти викрадену пшеницю до своїх портів.

Як повідомляв УНІАН, на найгарячіші ділянки фронту військовим розподілять понад дві тисячі українських безпілотників. Серед них - коптери та БпЛА літакового типу: розвідувальні, камікадзе, багаторазові бомбери.

Вас також можуть зацікавити новини: