Українські бійці щодня б'ють по позиціях росіян / фото Генштаб ЗСУ

Авіація Сил оборони за 26 серпня завдала два удари по пунктах управління, десять ударів по районах зосередження особового складу і два - по зенітно-ракетних комплексах російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ та артилерії вразили два зенітно-ракетні комплекси, один район зосередження особового складу та чотири артилерійські засоби на вогневих позиціях противника.

Тим часом російські війська завдали три ракетних та 34 авіаційних удари, здійснили 34 обстріли з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

Відео дня

"Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - попередили в Генштабі.

Втрати Росії в Україні на 26 серпня - дані Генштабу ЗСУ

Нагадаємо, загальні Бойові втрати Росії в Україні з початку широкомасштабного вторгнення попередньо складають 260 270 чоловік особового складу. Ще 640 загарбників українські бійці ліквідували за минулу добу.

Крім цього, РФ втратила на полі бою в Україні не менше 4390 танків, 8539 бойових броньованих машин, 5379 артилерійських систем, 726 РСЗВ, 497 засобів ППО, 4367 БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Вас також можуть зацікавити новини: