Українські пілоти щодня б'ють по позиціях російських військ / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Авіація Сил оборони України за 28 листопада завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки і три - по зенітно-ракетних комплексах російських військ.

Також, як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, п'ять засобів протиповітряної оборони, дев'ять артилерійських засобів і станцію радіоелектронної боротьби росіян.

Тим часом війська РФ завдали 11 ракетних і 35 авіаційних ударів, здійснили 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах. Також РФ атакувала ударним БПЛА типу Shahed-136/131, який знищили українські захисники.

Відео дня

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі і поранені серед цивільного населення. Руйнування і пошкодження отримали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - йдеться у повідомленні.

Втрати Росії в Україні на 28 листопада - дані ВСУ

Як повідомляв УНІАН, загальні бойові втрати Росії в Україні станом на 28 листопада орієнтовно склали 326 тисяч 440 чоловік особового складу. За минулу добу українські захисники ліквідували ще 860 загарбників.

Крім того, Росія втратила на полі боїв в Україні: танків - не менше 5523, бойових броньованих машин - 10285, артилерійських систем - 7876.

Вас також можуть зацікавити новини: