У Генштабі розкрили масштаби втрат Росії за добу / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Збройні сили України унаслідок чергових ударів по російських окупантах уразили, зокрема 10 артилерійських засобів ворога на вогневих позиціях.

Як зазначається у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook, протягом доби ворог завдав один ракетний та 39 авіаційних ударів, здійснив 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Унаслідок терористичних атак російських загарбників є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Відео дня

У Генштабі нагадали, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Водночас авіація Сил оборони України протягом доби завдала дев’ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та п’ять - по зенітно-ракетних комплексах противника.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях та один зенітно-ракетний комплекс противника", - йдеться у повідомленні.

Втрати Росії в Україні- останні новини

Як повідомляв УНІАН, українські захисники знищили російський катер КС-701 "Тунець". Це сталося в північно-західній частині Чорного моря під час спроби висадки ворожого особового складу. Російські окупанти зазнали втрат в кількості шістьох ліквідованих та двох поранених загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: