Українські пілоти щодня б'ють по позиціях росіян / фото REUTERS

Авіація Сил оборони Україна за 30 вересня завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, вісім ударів по зенітно-ракетних комплексах російських військ.

Також, як повідомляти Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ уразили шість зенітно-ракетних комплексів і дев'ять артилерійських засобів росіян.

Тим часом, російські війська за 30 вересня завдали вісім ракетних і 71 авіаційний удар, здійснив 17 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

Відео дня

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, загинули і поранені серед цивільного населення. Руйнування і пошкодження отримали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - йдеться у повідомленні.

Втрати Росії в Україні на 30 вересня - дані ЗСУ 

Як писав УНІАН з посиланням на данній Генштабу ЗСУ, Бойові втрати Росії в Україні з моменту початку широкомасштабної війни попередньо склав 278 тисяч 130 чоловік особового складу.

Також РФ вже втратила в Україні близько 6447 артилерійських систем, 4691 танк, 8984 бойові броньовані машини, 796 реактивних систем залпового вогню та 8854 одиниці автомобільної техніки та автоцистерн.

Вас також можуть зацікавити новини: