Українська авіація знищила два опорні пункти росіян на півдні (відео)

Також знищено 23 російських загарбників.

Військовослужбовці Збройних сил України знищили два опорних пункти та два райони зосередження озброєння російських загарбників на півдні країни.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь" у поточному зведенні у Facebook.

Зазначається, що обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямі стабільно складна, але контрольована.

Зокрема, ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Водночас, суттєвих змін у його складі та положенні не відбулося.

Як сказано у зведенні, протягом дня за підтримки артилерій та авіації окупант намагався провести штурмові дії для покращення свого тактичного положення в напрямку Новогригорівки та Білогірки.

"Не маючи успіху на суходолі, по позиціях наших підрозділів ворог продовжував застосовувати авіацію. Але 14 авіа-атак виявились безрезультатними", – йдеться у повідомленні.

Крім того, ворог продовжуючи обстрілювати населені пункти в тилових районах, вдарив "Ураганом" по Великій Костромці і Миколаєву, а з важкої артилерії типу "Піон" обстріляно Марганець. Без людських втрат.

При цьому, українська авіація уразила два опорних пункти та два райони зосередження озброєння і техніки ворогів в районах Новопетрівки та Максимівки.

"Ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань знищено 23 рашисти, 152-х мм гармату-гаубицю, сім одиниць броньованої та автомобільної техніки. В Сухому Ставку знищено ворожий пункт постачання боєприпасів. Остаточні втрати ворога – дорозвідуються", – наголошується у зведенні.

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії на війні в Україні від початку широкомасштабного вторгнення з 24 лютого орієнтовно становлять близько 43 тисяч 750 особового склабу.

Вас також можуть зацікавити новини: