Втрати РФ убитими і пораненими склали більше двох рот за добу на одному з напрямків / фото t.me/V_Zelenskiy_official

За останню добу на Таврійському напрямку фронту втрати російських військ убитими і пораненими склали більше двох рот, повідомив командувач оперативно-стратегічним угрупуванням військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

"На Таврійському напрямку йде робота. Сили оборони рухаються вперед. За останню добу втрати ворога вбитими і пораненими склали більше двох рот", - зазначив він.

За його словами, знищено 20 одиниць військової техніки противника:

Відео дня

"Зокрема, 2 танки, 6 ББМ, БПЛА "Орлан-10", 3 артилерійські системи та міномети, малогабаритна переносна радіолокаційна станція "Соболятник" та автомобільна техніка. Також було знищено 2 склади боєприпасів ворога".

Втрати Росії в Україні на 30 липня - дані Генштабу ЗСУ

Як писав УНІАН, спільні бойові втрати Росії в Україні з початку повномасштабного вторгнення орієнтовно становлять 245 тисяч 700 чоловік особового складу. За минулу добу українські захисники ліквідували 480 російських загарбників.

Крім того, Росія втратила на полі бою в Україні не менше: 4 тисячі 205 танків, 8 тисяч 178 бойових броньованих машин, 4 тисячі 795 артилерійських систем, 698 РСЗВ, 459 засоби ППО, 315 літаків, 311 вертольотів.

Вас також можуть зацікавити новини: