На Бахмутському напрямку ворогів ліквідують з мінометів та гранатометів / скріншот

На Бахмутському напрямку захисники України активно ліквідують російських загарбників за допомогою гранатометів та мінометів.

Були ліквідовані п’ять супротивників, а понад 10 - отримали поранення, повідомила у Telegram Державна прикордонна служба України та показала яскраве відео, на якому зазнято мінусування ворогів.

"Міномети та гранатомети прикордонників плюсують д*хлих руzzкіх на Бахмутському напрямку. П’ять окупантів вбито, ще 11 - поранено…", - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Ситуація на Бахмутському напрямку - сьогодні це варто знати

Українські воїни на цьому напрямку фронту почали йти вперед у травні. Увечері 12 червня заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що упродовж минулого тижня наші війська на правому фланзі просунулися на 3,5 км, а на лівому - на 1,5 км.

15 червня лейтенант батальйону "Свобода" Роман Конон повідомив про певні успіхи Сил оборони України на Бахмутському напрямку, однак не уточнив, про що саме йдеться.

Варто зазначити, що РФ на українській землі зазнає величезних втрат. Загальні втрати Росії в Україні на сьогодні вже становлять приблизно 217 910 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: